Onko ihmisen uteliaisuudella rajoja? Onko sinun uteliaisuudellasi?

Olet ehkä ajatuksen tasolla hetkellisesti ajatellut, että voisi olla mielenkiintoista kokeilla miltä vaipat tuntuvat jalassa näin "isompana". Et kuitenkaan tiedä mistä lähteä liikkeelle? Joku saa kuitenkin tietää ja sitten nolottaa ja fionionoinoigKÅERHBA..!!

Tärkeintä on muistaa, että ei ole väärin haluta kokeilla uusia asioita, vaikka ne tuntuisivat aluksi oudoilta. Kokeilunhalu ei ole vaarallista. Eräs lukija lähestyi minua tänään aamulla viestillä ja kysyi käytännön ohjeita, kuinka itse esim. tilaan materiaalia ja mistä. Käsittelen seuraavaksi hieman aihetta "Kuinka kokeilla niin, että kukaan ei saa tietää.

Olet ehkä joskus tilannut tuotteita netistä, saanut valtavan paketin ovellesi jonka kyljessä lukee jättimäisin kirjaimin verkkokauppa.com, Ebay, ym vastaava yrityksen nimi. Itse olen käyttänyt kahta paikkaa, josta tilata vaipppoja "discreet"-toimituksella internetin kautta, eli huomaamattomalla toimituksella. Paketti on tullut kotiovelle huomaamattomassa ja neutraalissa paketissa tai smartpostin pakttiautomaattiin. Ei siis ole välttämätöntä mennä paikallisen postitoimiston tiskille nolostelemaan. En tee kaupallista yhteistyötä kummankaan yrityksen kanssa vaan perustan tekstini omiin hyväksihavaittuihin kokemuksiin.

 

INTERNETISTÄ TILAAMINEN

1. Ensimmäinen paikka, josta minulla on omakohtaista kokemusta on kotimainen

www.dreamcare.fi.

Yritys myy aikuisten koon teippi- sekä housuvaippoja sekä muuta ns. adultbaby-matskua, kuten aikuisten koon tutteja, bodeja, muovihousuja ym. Dreamcare myy myös ns. "vauvakuosillisia" värikuvallisia vaippoja eri valmistajilta kuten Rearz, Fabine sekä Bambino. Nämä ovat aavistuksen kalliimpia kuin normitenat ja vastaavat mutta mukavuudessa hakkaavat perinteiset vaipat mennen tullen. Esillä on myös tuotekohtaiset kokotaulukot joita kannattaa vilkaista. Toimitus on huomaamaton

2. Toinen paikka, josta olen itse vaippoja ja muuta materiaalia hankkinut on 

https://www.saveexpress.de/en

Yritys toimittaa neutraalilla toimituksella. Valikoima on laajempi, kuin Dreamcarella mutta samoja tuotteita on myynnissä täälläkin. Kannattaa huomioida että hinnat ovat täällä hieman alhaisempia, mutta toimituskulut vastaavasti hieman kalliimpia. Suomeen toimitus maksaa n.30e/tilaus. Täältä kannattaa siis tilata isompia eriä.

 

Mitä huomioida kun tilaa netistä?

  • Internetin valikoimat ovat huomattavasti laajemmat kuin kauppojen tai apteekkien hyllyillä.
  • Sivuja kannattaa selata "Incognito-tilassa" ettei sivuhistoriaan tai evästeisiin jää jälkiä. Tällä vältetään nolot tilanteet jos koneesi on yhteiskäytössä esim. kotibileiden aikana. Mobiilisivustoilla kannattaa huomioida että ennakoiva tekstinsyöttö tallentaa usein kirjoitettuja tekstejä. Käytä siis luurilla myös incognito-tilaa
  • Ensitilaus netin kautta kannattaa tehdä postin pakettiautomaattiin.
  • Muista katsoa kokotaulukko. Kannattaa ensin tilata näytekappaleita, joita myydään yleensä n.4e hinnalla 2kpl erissä.
  • Verkkomaksuissa maksusta jää luonnollisesti jälki tiliotteeseesi. Jos jollain muulla on oikeus nähdä tilitietojasi, tai sinun täytyy toimittaa tiliotteitasi esim Kelalle. Voi netin kautta tilaamisessa tulla selvitettävää. Tiliotteessa ei kuitenkaan yleensä lue firman tunnettua nimeä vaan jokin ihan muu. Kannattaa selvittää asia firmalta esim sähköpostilla.
  • Muista että vaikka paketti tuleekin ovellesi, kellään muulla ei ole oikeutta avata pakettia joka on nimelläsi. Postimiestä ei kiinnosta pakettisi sisältö, eikä hän sitä mistään tiedä.

box-2484376_1280.jpg

KAUPASTA OSTAMINEN

Kaupasta vaippojen ostamiseen voi olla suuri kynnys mikäli et ole niitä aiemmin ostanut. Kaupasta ostaminen voi olla kuitenkin järkevää, jos koet netistä tilaamisen olevan liian hankalaa tai arveluttavaa. Asioidessasi näin, ostoksesi ovat toki julkisia ja kuka tahansa voi nähdä ostoksesi. Se ei kuitenkaan tarkoita, että he välittäisivät siitä mitä ostat. Sen kuin menet kauppaan, ladot vaipat kassahihnalle, maksat ja lähdet pois. Niin yksinkertaista se on. Lähtökohtaisesti. Seuraavaksi kerron taktisia vinkkejä joilla madallat omaa kynnystäsi ostaa vaippoja kaikkien nenän alla:

 

  1. Mene ostoksille, silloin kun ei ole ruuhka-aika. Tälläistä aikaa ovat monesti esimerkiksi iltapäivät ja yöt.
  2. Osta muita ostoksia samalla. Leipää, kananmunia, karkkia, tiskiharja ja kukaan ei kiinnitä huomiota Libero night comforttteihin jotka sujahtavat kätevästi muiden tavaroiden mukana. Ihmiset todennäköisesti ajattelevat niiden kuuluvan pikkusisaruksellesi tai omalle lapsellesi.
  3. Mikäli asioit apteekissa, Katso valmiiksi mitä haluat, kirjoita tai tulosta itsellesi paperille minkä tuotteen haluat. Tämä tapa antaa kuvan siitä, että hakisit tuotteita esim isovanhemmillesi.
  4. Ajatus siitä, että jotakuta oikeasti kiinnostaa muiden ostokset, ovat vain sinun päässäsi. 

 

VANHEMMAT KOTONA?

Tämä on luultavasti yleisimpiä syitä, jättää tämänkaltaiset kokeilut sikseen. Pelko kärähtämisestä kalvaa taustalla ja vaipat jäävät ostamatta. Kirjoitan tästä aiheesta myöhemmin lisää.

Toivon että sinulla on hyvät välit vanhempiisi ja, että halutessasi kykenet keskustelemaan asiasta heidän kanssaan. Myös sinun vanhemmillasi saattaa olla vastaavanlaisia fetissejä. Muista kuitenkin, ettei sinun tämänkaltaiset henkilökohtaiset kokeilut kuulu vanhemmillesi.

Jokaisella ihmisellä on oikeus yksityisyyteen ja omiin salaisuuksiin! :)

 

Vastaan mielelläni aihetta koskeviin kysymyksiin, allaolevassa kommenttikentässä tai sähköpostilla

mistametykkaamme@outlook.com

 

Mukavaa päivää sulle!

 

baby-19534_1280.jpg